0512-342827 info@earthgo.nl

Missie


EGO versus ECO


Bijgaand plaatje (Ego versus Eco) behoeft eigenlijk geen verdere uitleg. Dit is hoe we ons als mens eigenlijk zouden moeten gedragen. Wij maken deel uit van het ecosysteem, het geheel. De mens beschouwd zich als meest intelligentste wezen op aarde, maar om te overleven zou dat alleen kunnen als hij zich harmonieus met de natuur verenigd. Zonder de natuur is de mensheid ten dode opgeschreven.


De werkelijkheid is dat wij systemen hanteren die de mens boven alles stelt. Het huidige economische bestel die wij ruim 250 jaar hanteren zorgt er voor dat we de aarde uitputten en de natuur vernielen. Dit economisch bestel is gebaseerd op steeds "meer", waardoor we steeds harder moeten werken om geld en schulden in evenwicht te krijgen. We worden als het ware slaven van onszelf.


De huidige crisis is een kans om de zaken anders aan te gaan pakken. Hoe? Wanneer? Wij van EarthGO! denken een aantal ideeën te hebben. Wij beseffen ons dat we in een transitieperiode zitten. Ook wij zullen tegen beperkingen aanlopen. Ook wij hebben geen volledig beeld. Echter "iets" doen is altijd beter dan "niets". Met onze down-to-earth mentaliteit staan wij achter een praktische aanpak van de crisis.


Wij van EarthGO! werken veel vanuit onze intuïtie en hebben bewust de vier elementen van de fysieke wereld als basis gebruikt voor onze bedrijfsopbouw.


Aarde:            EarthGO!


Vuur:              EarthBUILD!


Water/lucht:   EarthCARE! 

Onze missie


Duurzaamheid is naar ons idee inmiddels een containerbegrip aan het worden. Wat is duurzaam? We hebben een beter alternatief gevonden wat de lading beter dekt.


                                        "TOEKOMSTBESTENDIG"


De hierbij getoonde afbeelding geeft in grote lijnen onze missie weer. Onze specifieke kennis vanuit projectontwikkeling, bouwen en planeconomie stellen wij beschikbaar voor oplossingen in een toekomstbestendige samenleving.


Bekijk onze missie in het groot.